SHARE

Έρχονται και στην Πάτρα τα δωμάτια απόδρασης!

14-11-2014

Ένα ενδιαφέρον άρθρο της Ελευθερίας Μακρυγένη σχετικά με τα δωμάτια απόδρασης που κάνουν ήδη θραύση στην Αθήνα και το εξωτερικό και από τα μέσα Δεκεμβρίου θα έχουμε την ευκαιρία να τα γνωρίσουμε και στην πόλη μας!

 

Υποθέσεις μυστηρίου, γρίφοι, αδρεναλίνη στα ύψη και… αν μπορείτε αποδράστε. Τα δωμάτια απόδρασης είναι το νέο παιχνίδι μυστηρίου που ξετρελαίνει πολλούς Έλληνες και στην Αθήνα για να βρει κανείς διαθέσιμο δωμάτιο στο athensclue.gr χρειάζεται να περιμένει αρκετές εβδομάδες. Σύντομα θα αποκτήσει τέτοια δωμάτια και η Πάτρα. «Σε 45 το πολύ μέρες θα λειτουργήσουμε και στην Πάτρα το patraclue» δηλώνει η Κλειώ Καλαμάκη, υπεύθυνη επικοινωνίας του athensclue.gr . Όλα ξεκίνησαν όταν πέρυσι ταξίδεψε μαζί με τον σύζυγό της Διονύση Χαραλαμπόπουλο και τα παιδιά τους στο Λονδίνο κι έπαιξαν σε ένα δωμάτιο απόδρασης. Έμειναν ενθουσιασμένοι και είπαν να φέρουν το παιχνίδι στην Ελλάδα. Έτσι κι έγινε. Δύο χώροι με 7 συνολικά δωμάτια λειτουργούν στο κέντρο της Αθήνας και η επέκταση συνεχίζεται πλέον και σε άλλες πόλεις.

 

«Οι παίκτες έχουν να λύσουν τον γρίφο του κάθε δωματίου και φυσικά πρέπει να προσπαθήσουν ν΄αποδράσουν μέσα σε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Η αδρεναλίνη χτυπά κόκκινο και χρειάζεται να λειτουργήσουν ομαδικά. Κυρίως όμως χαίρονται, γελάνε, φωνάζουν κα βγαίνουν ενθουσιασμένοι» δηλώνει η κ. Καλαμάκη.

 

Και προσθέτει: «Στην Πάτρα θα ξεκινήσουμε με πέντε υποθέσεις. Τα δωμάτια θα είναι πολύ εντυπωσιακά και πιστεύουμε να τα αγαπήσει η πόλη».

 

Τα ηλικιακά γκρουπ που συνήθως επισκέπτονται τα δωμάτια απόδρασης είναι το 25 – 35 και το 18 έως 25. Τα παιχνίδια διαρκούν από 50 έως 70 λεπτά και το κόστοςανά άτομο κυμαίνεται από 10 έως 13 ευρώ.

 

 

Ελευθερία Μακρυγένη
Πηγή:thebest.gr
Διαβάστε όλο το άρθρο και τη συνέντευξη εδώ: thebest.gr/news/index/viewStory/299679

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *