SHARE

Καλοκαιρινός Διαγωνισμός Ομορφιάς

27-07-2015

 

Καλοκαιρινή… Ομορφιά

Ο διαγωνισμός μας έληξε. Τυχερή είναι η “katerina Giannioti”

Καλό υπόλοιπο Καλοκαιριού.

Σας ευχαριστούμε όλους για τη συμμετοχή σας και αναμείνετε σύντομα το νέο μας διαγωνισμό…

 

1 άρωμα των 50ml (ανδρικό ή γυναικείο) και ένα body lotion με το άρωμα της επιλογής σας ( συνολικής αξίας 9,50€).

 

Ακολουθήστε τα παρακάτω απλά βήματα:

1. Κάντε like στη σελίδα Dust & Cream Patras 

2. Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook (αν δεν έχετε ήδη κάνει)

3. Κάντε share(κοινοποίηση) ή like στο post στο facebook

 

 

έως τις 06/08/2015 και μπορεί να είστε εσείς ο τυχερός/ή που θα κερδίσει το μοναδικό αυτό δώρο, προσφορά του καταστήματος Dust & Cream στη Πάτρα.

 

 

Αναλυτικά οι όροι Διαγωνισμού

Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί από 28/07/2015 έως 06/08/2015.

Η διαδικασία συμμετοχής στο διαγωνισμό είναι η εξής: Κάνετε like στη σελίδα Dust & Cream Patras. Στη συνέχεια κάνετε like στην σελίδα μας στο facebook (αν δεν έχετεήδη κάνει) και τέλος  κάνετε share(κοινοποίηση) ή like στο post στο facebook.

Σε περίπτωση που κάποιος χρήστης του facebook έχει θέσει περιορισμούς στις ρυθμίσεις του λογαριασμού του ωστε να μη φαίνονται τα likes που κάνει σε facebook σελίδες, patrinesprosfores.gr δεν μπορεί να εγγυηθεί τη συμμετοχή του στο διαγωνισμό καθώς δεν θα είναι ορατός ο λογαριασμός από τον οποίο έχει γίνει το like.

Μετά την λήξη του διαγωνισμού θα πραγματοποιηθεί κλήρωση με όλους τους συμμετέχοντες και ο νικητής και οι επιλαχόντες θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα μας και στο Facebook στις 07/8/2015.

Δώρο του διαγωνισμού 1 άρωμα των 50ml (ανδρικό ή γυναικείο) και ένα body lotion με το άρωμα της επιλογής τους .

Το δώρο θα το παραλάβει ο νικητής από το κατάστημα Dust & Cream στη Πάτρα  που βρίσκεται Αγ.Νικολάου 41. 

To patrinesprosfores.gr θα ενημερώσει το όνομα του νικητή στο κατάστημα και αυτό θα είναι υπέυθυνο για την εξαργύρωση του δώρου.

Σε κάθε περίπτωση ακύρωσης της συμμετοχής ενός νικητή το δικαίωμά του στο δώρο το αποκτά ο αμέσως επόμενος επιλαχών. 

Το patrinesprosfores.gr και οι λοιπές συνεργαζόμενες εταιρίες ουδεμία ευθύνη φέρουν για οποιοδήποτε πραγματικό ή νομικό ελάττωμα τυχόν παρουσιάσουν τα δώρα καθώς και για οποιαδήποτε βλάβη τυχόν προκληθεί στους νικητές. Δεν φέρουν επίσης καμία ευθύνη σχετική με καθυστερήσεις, αλλαγές, ακυρώσεις, ματαιώσεις, αδυναμία απονομής του Δώρου εξαιτίας τοπικών αργιών και εορτών ή άλλων συνθηκών που εμποδίζουν την απονομή ή την εκμετάλλευση/χρήση του Δώρου ή άλλες επιπτώσεις που έχει στον Νικητή η χρήση του Δώρου. Επίσης, το patrinesprosfores.gr δεν φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση που δεν δύναται να τηρήσει τις υποχρεώσεις της που απορρέουν από το παρόν για λόγους ανωτέρας βίας.

Μετά την εκπνοή της διάρκειας κάθε Διαγωνισμού και της παράδοσης του επάθλου κατά τα προαναφερόμενα, κάθε υποχρέωση του patrinesprosfores.gr παύει να υφίσταται. Τόσο το patrinesprosfores.gr όσο και οι λοιπές συνεργαζόμενες εταιρίες δεν θα υπέχουν ούτε θα αναλαμβάνουν οποιαδήποτε υποχρέωση έναντι των Συμμετεχόντων.

Το patrinesprosfores.gr διατηρεί το δικαίωμα να ανακοινώσει τα ονόματα και να δημοσιεύσει φωτογραφίες, ηχητικές παραστάσεις και μαγνητοσκοπήσεις των νικητών στο δικτυακό τόπο, σε οποιοδήπoτε έντυπο της καθώς και να προβεί σε διαφημιστική προβολή κάθε σχετικού γεγονότος. Ο νικητής με τη συμμετοχή του στο Διαγωνισμό, συναινεί ανεπιφύλακτα στα ανωτέρω χωρίς την καταβολή οποιασδήποτε αμοιβής ή αποζημιώσεως.

Το patrinesprosfores.gr διατηρεί το δικαίωμα επίσης στο να αποστέλνει νέα, προσφορές και μετά το πέρας του διαγωνισμού στα στοιχεία επικοινωνίας (τηλέφωνο, διεύθυνση, e-mail, facebook accounts) όσων έχουνε λάβει μέρος στον εκάστοτε διαγωνισμό.

Οποιαδήποτε τροποποίηση των παρόντων όρων του διαγωνισμού θα αναρτάται στην σελίδα του διαγωνισμού.

Ο παραπάνω διαγωνισμός σε καμία περίπτωση, δεν υποστηρίζεται, προωθείτε ή συνδέεται με την Εταιρεία Facebook.

Οι παρόντες όροι και οι κάθε είδους συμβατικές και εξωσυμβατικές σχέσεις που προκύπτουν κατ’ εφαρμογή τους διέπονται από το ελληνικό δίκαιο. Κάθε διαφορά σχετικά με το Διαγωνισμό, που ενδέχεται να προκύψει στο μέλλον, υποβάλλεται στην αποκλειστική αρμοδιότητα των Δικαστηρίων της Πάτρας.

Η συμμετοχή στον Διαγωνισμό προϋποθέτει και συνεπάγεται την ανεπιφύλακτη αποδοχή του συνόλου των παρόντων όρων.