SHARE

Οι καλύτερες εκδρομές για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος

13-06-2016

Το Trip.gr σας προτείνει διάφορα υπέροχα μέρη της πατρίδας μας για να απολαύσετε το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος. Ταξιδέψτε σε έναν όμορφο προορισμό παίρνοντας μία πρόγευση καλοκαιρινών διακοπών χωρίς να χάσετε ούτε λεπτό!

 

 

PREVEZA SUNSET BEACH RESORT 3* Sup.

 

3, 4 μέρες στο PREVEZA SUNSET BEACH RESORT 3* Sup. με δικό σας μέσο Ι.Χ., με ημιδιατροφή

 

από 95€ το άτομο

 

Πολύ κοντά στην Πάργα και 18 χλμ. από την Πρέβεζα. Το Preveza Sunset Beach Resort, σε προνομιακή τοποθεσία πάνω στη θάλασσα, σε μία από τις υπέροχες αμμουδιές του Ιονίου – με τα πιο όμορφα ηλιοβασιλέματα! Ιδανικό για ζευγάρια και οικογένειες, με δωμάτια που επικοινωνούν ανά 2, μετατρεπόμενα σε άνετα οικογενειακά.

 

Περισσότερα…

 

 

ALDEMAR OLYMPIAN VILLAGE 5*

 

4, 6 ή 8 μέρες στο ALDEMAR OLYMPIAN VILLAGE 5* στην Σκαφιδιά, Ηλείας με ημιδιατροφή.

 

από 225€ το άτομο

 

Το πολυτελές Οlympian Village χτισμένo σε μια έκταση 900 στρεμμάτων με ιδιαίτερα φροντισμένους κήπους και με μια πανέμορφη χρυσή αμμουδιά σας περιμένει για ονειρικές διακοπές… είναι το τέλειο θαλάσσιο θέρετρο, χτισμένο πάνω σε χρυσαφένιες αμμουδιές, ένας επίγειος παράδεισος για μικρούς και μεγάλους – για όλη την οικογένεια.

 

Περισσότερα…

 

 

ELITE CITY RESORT 4*

 

4, 6 ή 8 μέρες στο ELITE CITY RESORT 4* στην Παραλία Καλαμάτας με δικό σας μέσο Ι.Χ. με Smart All Inclusive.

 

από 149€ το άτομο

 

Σε 35 στρέμματα στους πρόποδες του Ταϋγέτου, μόλις 4 χλμ. από την Καλαμάτα!
Φροντίστε έγκαιρα – και έξυπνα – τις φετινές καλοκαιρινές, οικογενειακές διακοπές σας, στο νέο Smart All Inclusive Family Summer Club στην πανέμορφη παραλία της Καλαμάτας, απολαμβάνοντας μοναδικές υπηρεσίες και κερδίζοντας καλύτερες τιμές! Εδώ, η οικογένειά σας θα ζήσει και θα απολαύσει ένα
υπέροχο καλοκαίρι!

 

Περισσότερα…

 

 

AKS PORTO HELI HOTEL & WATER FUN PARK 4* Sup.

 

4, 6, 8 μέρες στο AKS PORTO HELI HOTEL & WATER FUN PARK 4* Sup. στο Πόρτο Χέλι με Ημιδιατροφή PLUS+

 

από 145€ το άτομο

 

Αν το ζήσατε τα προηγούμενα καλοκαίρια, δεν χρειάζεται να πούμε πολλά – κι αν ακόμα δεν έχετε περάσει ένα αξέχαστο καλοκαίρι κοντά μας, φέτος είναι η καλύτερη χρονιά για διακοπές με τη δική μας φροντίδα. Όπως μας είπατε όσοι μας γνωρίζετε: «Με εξαιρετική ποιότητα φαγητού μαμάς», «άψογη συμπεριφορά προσωπικού», «ωραίο ψυχαγωγικό πρόγραμμα», «εξαιρετικό πρόγραμμα απασχόλησης παιδιών»… Φέτος και με νέες δράσεις που θα ξαφνιάσουν ευχάριστα μικρούς και μεγάλους …ακόμα καλύτερο!

 

Περισσότερα…

 

 

IRIA MARE 4*

 

3 ή 4 μέρες στο IRIA MARE 4* στο Ναύπλιο με δικό σας μέσο Ι.Χ. με Πλήρη διατροφή, καθημερινά.

 

από 109€ το άτομο

 

Το Iria Mare 4* βρίσκεται δίπλα στο όμορφο χωριό των Ιρίων, 19 χλμ. από το Ναύπλιο και 27χλμ. από το Άργος. Το αρχαίο θέατρο της Επιδαύρου είναι προσβάσιμο σε μικρή απόσταση με αυτοκίνητο. Ο αρχαιολογικός χώρος των Μυκηνών βρίσκεται σε απόσταση 42χλμ.

 

Περισσότερα… 

 

 

Περισσότερες πληροφορίες:
trip.gr
Ηρώων Πολυτεχνείου 60
2610.455900