SHARE

Πανελλήνια Έκθεση Χειροποίητου Παιχνιδιού από το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού Πάτρας

04-04-2016

Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού Πάτρας – Πανελλήνια Έκθεση Χειροποίητου Παιχνιδιού

 

Τα μέλη του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού της Πάτρας γιορτάζουν 80 χρόνια δημιουργικής παρουσίας στη πόλη μας (1936 – 2016)  και οργανώνoυν Πανελλήνια  Έκθεση Χειροποίητων Παιχνιδιών από  6 έως 9 Απριλίου 2016.

 

Στην έκθεση συμμετέχουν μικροί καλλιτέχνες από τον Παιδικό Σταθμό «Ναυτίλος», το Πειραματικό Δημοτικό Σχολείο Πανεπιστημίου Πατρών, τα Νηπιαγωγεία Μιντιλογλίου και Παραλίας καθώς και το  48ο και το  15ο Νηπιαγωγείο, που με την καθοδήγηση των δασκάλων τους δημιουργούν με απίστευτη φαντασία και κέφι παιχνίδια από παιδιά για παδιά!

 

Μαζί εκτίθενται παιχνίδια κατασκευασμένα απο τους Οδηγούς της Πάτρας, του Παλαιού Φαλήρου, της Σπάρτης, της Κέρκυρας, της Κορίνθου και της Νέας  Σμύρνης. Στην έκθεση συμμετέχουν και ιδιώτες, παιδιά και ενήλικες, που ανταποκρίθηκαν ευγενικά στο κάλεσμα του Πατρινού Οδηγισμού.

 

Τα έργα των παιδιών, φτιαγμένα με φαντασία και μεράκι στέλνουν μηνύματα φιλίας και αγάπης σε όλο τον κόσμο.

 

Τα εγκαίνια της έκθεσης θα γίνουν την Τετάρτη 6 Απριλιου στις 19.00 σε εκθεσιακό χώρο στην οδό Γούναρη 19 και Ρήγα Φερραίου.

 

Οι ώρες επίσκεψης τις επόμενες μέρες είναι: 7 και 8 Απριλίου 10-14.00 και 18.00 – 21.00 και 9 Απριλίου 10.00 – 14.00.

 

Τα παιχνίδια  θα διατίθενται προς πώληση και τα έσοδα θα δοθούν στην «Κιβωτό του Κόσμου», σαν μικρή συμβολή στο έργο  του π. Αντώνη Παπανικολάου και των συνεργατών του.

 

Όλοι μαζί συνδυάζοντας την δημιουργία με την προσφορά, κάνουμε την «Πράξη Θέση» και στηρίζουμε την «Κιβωτό του Κόσμου».

 

Πηγή: thebest.gr