SHARE

Ανοίγουν μαζικά S/M ΜΑΣΟΥΤΗΣ στην Πάτρα

21-09-2020

Η βορειοελλαδίτικη αλυσίδα ανοίγει σε 3 διαφορετικά σημεία

 

Οι υπεραγορές τροφίμων άντεξαν και στις περισσότερες περιπτώσεις είχαν μεγαλύτερα έσοδα μέσα στην κρίση της πανδημίας. Η σταθερή αξία τους και ο κομβικός τους ρόλος ακόμη και στην περίπτωση μιας πανδημίας, είναι εγγύηση για το μέλλον, με τα επενδυτικά σχέδια μεγάλων αλυσίδων να επεκτείνονται ακόμη περισσότερο. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η βορειοελλαδίτικη υπεραγορά τροφίμων ΜΑΣΟΥΤΗΣ, που έρχεται δυναμικά στην Πάτρα με τρία καταστήματα σε κομβικά σημεία της πόλης.

 

Ο ανταγωνισμός και στην αγορά των Super Market της Πάτρας, μεγαλώνει. Η ελληνικών συμφερόντων αλυσίδα ΜΑΣΟΥΤΗΣ, θα εκπροσωπείται με αξιώσεις στην αγορά το λιανεμπορίου. Ήδη είναι σε εξέλιξη πυρετώδεις εργασίες, στους χώρους που επελέγησαν, ώστε να διαμορφωθούν σχετικά.

 

Το πρώτο S/M Μασούτης θα ανοίξει επί της οδού Αγίου Ανδρέου και Ασκληπιού, κοντά στην Γεροκωστοπούλου.

 

Ο Βορειοελλαδίτικος όμιλος επεκτείνεται ταυτόχρονα και στην βορειοανατολική πλευρά της πόλης, έχοντας ενοικιάσει και ταυτόχρονα διαμορφώνοντας το κτίριο της πρώην ΔΕΗ που για πολλά χρόνια έμενε ξενοίκιαστο στη συμβολή των οδών Σοφοκλέους και Δημήτριου Βικέλα στην Πάτρα.

 

Το 3ο ΜΑΣΟΥΤΗΣ ανοίγει στην πλατεία Γεωργίου στο κτίριο του πρώην ΜΑΝΙΑΤΟΠΟΥΛΟΥ.

Πηγή: www.thebest.gr