SHARE

Η Agora ανοίγει και επίσημα τις πόρτες της

25-11-2014

Ο εμβληματικός χώρος της Αγοράς Αργύρη-κτήριο συνδεδεμένο με την εμπορική ιστορία της πόλης- επιλέχθηκε για να στεγάσει έναν ζεστό και φιλόξενο χώρο που κλέβει τις εντυπώσεις με την πρώτη ματιά.

  

Το Καφέ-Μπαρ-Eστιατόριο “AGORA” άνοιξε τις πόρτες του πριν περίπου ένα χρόνο, για να φιλοξενήσει τις μικρές απολαύσεις της καθημερινής ζωής. Ένας καφές με πρωινό κι εφημερίδα, ένα γευστικό γλυκό, ένα ανάλαφρο γεύμα, με μπύρα ή κρασί για να φύγει η ένταση της ημέρας, η ιεροτελεστία ενός τσαγιού, ένα ποτό στη φιλόξενη μπάρα ή ένα δείπνο με δημιουργικές γεύσεις ελληνικής και μεσογειακής κουζίνας, αλλά κυρίως η ζεστασιά και η φιλόξενη ατμόσφαιρα σε κάνουν να νιώθεις… σαν στο σπίτι σου!    

 

Αυτός ο ιδιαίτερος χώρος απέναντι από το παλιό λιμάνι, τον σιδηροδρομικό σταθμό και τον σταθμό του ΚΤΕΛ, που όλα είναι μελετημένα και δουλεμένα με μεράκι για να καλύψουν τις μικρές απολαύσεις μιας δύσκολης καθημερινότητας, την Τετάρτη 26 Νοεμβρίου γιορτάζει και επίσημα πλέον την έναρξη της λειτουργίας του!
Έτσι, από τις 6 το απόγευμα έως τις 9 το βράδυ, η Agora σας περιμένει να την «γνωρίσετε», να της ευχηθείτε και να σας κεράσει!

 

Πηγή άρθρου: happyweek.gr

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *