SHARE

Καθαρά Δευτέρα με παραδοσιακά Κούλουμα στην Πλαζ του ΕΟΤ

23-02-2015

Την Καθαρά Δευτέρα 23 Φεβρουαρίου 2015 όλοι οι δρόμοι οδηγούν στην Δημοτική Πλαζ της Αγυιάς για τα παραδοσιακά Κούλουμα. Το γλέντι στην Πλαζ του ΕΟΤ στην Αγυιά αναμένεται να ξεκινήσει μετά 11 το πρωί και καιρού επιτρέποντος θα κρατήσει έως και αργά το απόγευμα. Ο κόσμος θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει σαρακοστιανά που θα κεράσει ο Δήμος όπως κρασί, παραδοσιακή λαγάνα αλλά και ελιές και ταραμοσαλάτα υπό τους ήχους της Ορχήστρας Παραδοσιακής Μουσικής.

 

Την δική του ξεχωριστή πινελιά όπως αναφέρει το σχετικό δελτίο Τύπου, θα βάλει το Χορευτικό τμήμα του Πολιτιστικού Οργανισμού, με επικεφαλής τον Χρήστο Γιαννόπουλο ενώ δεκάδες χαρταετοί αναμένεται και φέτος να γεμίσουν με αφετηρία την Δημοτική πλαζ, τον ουρανό της Πάτρας, με τα παιδιά να επιδίδονται με ξεχωριστή… μαεστρία στην τέχνη του πετάγματος.

 

Στον χώρο της Πλαζ μαζί με τους δημότες θα γιορτάσουν την Καθαρή Δευτέρα, τόσο ο Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης και ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού Βασίλης Θωμόπουλος όσο και ο πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Πατρινού Καρναβαλιού Νίκος Χρυσοβιτσάνος, η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κατερίνα Γεροπαναγιώτη, αντιδήμαρχοι, μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, κ.α.

 

Πηγή άρθρου: thebest.gr