Πως λειτουργεί

Τί είναι το patrinesprosfores.gr;
Το patrinesprosfores.gr είναι μια ιστοσελίδα που σας προσφέρει καθημερινά προσφορές που αφορούν μία ευρεία γκάμα προϊόντων και υπηρεσιών (φαγητό, διασκέδαση, ταξίδια, θέατρα κλπ) στην Πάτρα και την ευρύτερη περιοχή. Ορισμένες από τις προσφορές αυτές, είναι αποκλειστικές για τους χρήστες του patrinesprosfores.gr με χρήση περιορισμένου αριθμού κουπονιών και βασίζονται σε αποκλειστικές συμφωνίες που έχουμε με τις εταιρείες που συνεργαζόμαστε ενώ κάποιες άλλες είναι προσφορές που ισχύουν για όλους.

Υπάρχει χρέωση αν γίνω μέλος του patrinesprosfores.gr;
Δεν υπάρχει καμία απολύτως χρέωση κατά την εγγραφή σας στο patrinesprosfores.gr. Η πρόσβαση και η πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας είναι εντελώς δωρεάν.

Υπάρχει χρέωση για να δεσμεύσω κάποιο ιντερνετικό κουπόνι προσφοράς;
Δεν υπάρχει καμία απολύτως χρέωση κατά τη δέσμευση του κουπονιού. Το μόνο που χρειάζεται είναι να γίνετε μέλος του patrinesprosfores.gr συμπληρώνοντας τη σχετική φόρμα εγγραφής.

Με ενδιαφέρει μία προσφορά με ιντερνετικό κουπόνι. Τί πρέπει να κάνω;
Πατήστε το κουμπί “Δωρεάν κουπόνι” πριν λήξει χρονικά η προσφορά. Σε αυτό το βήμα πρέπει να είσαστε συνδεδεμένος στο σύστημα του patrinesprosfores.gr. Εάν δεν έχετε εγγραφεί θα εμφανιστεί μία φόρμα την οποία πρέπει να συμπληρώσετε για να γίνετε μέλος και να αποκτήσετε πρόσβαση στο κουπόνι σας για να το εκτυπώσετε.

Μόλις δέσμευσα ένα ιντερνετικό κουπόνι για μία προσφορά που με ενδιαφέρει. Πώς το εξαργυρώνω;
Το κουπόνι που μόλις δεσμεύσατε έχει ένα μοναδικό κωδικό. Αφού εκτυπώσετε το κουπόνι, επικοινωνείτε με την επιχείρηση που παρέχει την προσφορά και αναφέρετε το όνοματεπώνυμό σας και τον κωδικό του κουπονιού. Σε αυτό το βήμα γίνεται μία ταυτοποίηση των στοιχείων από την επιχείρηση για να διασφαλιστεί οτι είστε δικαιούχος της προσφοράς. Εν συνεχεία συνεννοείστε με την επιχείρηση για το πότε μπορείτε να εξαργυρώσετε το κουπόνι της προσφοράς σας.

Να σημειωθεί εδώ οτι η επιχείρηση – πάροχος της εκάστοτε προσφοράς, φέρει την αποκλειστική ευθύνη σε περίπτωση μη παροχής του προϊόντος/υπηρεσίας υπό τους όρους της προσφοράς σε όσους Δικαιούχους διαθέτουν Κουπόνια και τα προσκομίζουν σε αυτόν.

Επιπλέον ο Προμηθευτής/ Πάροχος της προσφοράς φέρει την αποκλειστική ευθύνη για την αληθή, ακριβή και ορθή περιγραφή του προϊόντος/ Υπηρεσίας και όλων των ειδικότερων χαρακτηριστικών αυτής που αναγράφονται στην Προσφορά. Το patrinesprosfores.gr δεν φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση απόκλισης μεταξύ του πραγματικού και του περιγραφόμενου στην προσφορά προϊόντος/υπηρεσίας. Για περισσότερες πληροφορίες, διαβάστε τους όρους χρήσης.

Μπορώ να δεσμεύσω περισσότερα από ένα κουπόνια για μια προσφορά;
Υπάρχουν προσφορές που σας παρέχουν τη δυνατότητα κράτησης περισσότερων του ενός κουπονιού. Σε κάθε περίπτωση διαβάστε τους όρους που αφορούν τη συγκεκριμένη προσφορά.

Μπορώ να δεσμεύσω ένα κουπόνι προσφοράς εκ μέρους κάποιου άλλου προσώπου;
Εφόσον επιθυμείτε να δεσμεύσετε κάποια προσφορά, κατα την εξαργύρωση θα χρειαστεί να αναφερθεί το ονοματεπώνυμο του δικαιούχου του κουπονιού καθώς και ο μοναδικός κωδικός του κουπονιού.

Τι γίνεται αν χάσω το κουπόνι που κατέβασα;
Κάθε κουπόνι έχει μοναδικό κωδικό. Συνεπώς το κουπόνι που έχει δεσμευτεί από εσάς παραμένει στο λογαριασμό σας και μπορείτε να το εκτυπώσετε ξανά όσες φορές το επιθυμείτε αφού συνδεθείτε στο σύστημα του patrinesprosfores.gr.

Τι γίνεται αν δεν μπορώ να εκτυπώσω το κουπόνι μου;
Σε περίπτωση που δεν μπορείτε να προσκομίσετε το κουπόνι σε εκτυπωμένη μορφή μπορείτε να αναφέρετε στην επιχείρηση-πάροχο της προσφοράς, το μοναδικό κωδικό του κουπονιού και το ονοματεπώνυμο σας. Αυτά τα στοιχεία αρκούν για να διαπιστωθεί αν έχετε δεσμεύσει το κουπόνι και συνεπώς είστε δικαιούχος της προσφοράς.

Πότε πρέπει να εξαργυρώσω το κουπόνι που μόλις δέσμευσα;
Κάποιες προσφορές έχουν μεγάλη διάρκεια εξαργύρωσης, και άλλες μικρότερη. Συνήθως οι προσφορές μπορούν να εξαργυρωθούν από την επόμενη ημέρα της κράτησής τους, εκτός και αν στους όρους της προσφοράς αναφέρεται κάτι διαφορετικό. Σε κάθε περίπτωση η εξαργύρωση του κουπονιού γίνεται σε συνεννόηση με την επιχείρηση-πάροχο της εκάστοτε προσφοράς.

Συνδυασμός μεταξύ προσφορών γίνεται;
Όχι, εκτός εαν στους όρους της προσφοράς αναφέρεται κάτι τέτοιο.

Μπορώ να αποδεσμεύσω μια προσφορά για την οποία έχω κάνει κράτηση, αλλά δεν επιθυμώ να χρησιμοποιήσω;
Κάτι τέτοιο είναι εφικτό και επιθυμητό ωστε να μπορέσει κάποιος άλλος να εκμεταλλευτεί την προσφορά σε περίπτωση που εσείς το μετανιώσετε. Απλά συνδεθείτε στο λογαριασμό σας στο patrinesprosfores.gr και κάντε κλικ στο κουμπί “ακύρωση κουπονιού” στο κάτω μέρος της σελίδας προβολής του κουπονιού που δεν επιθυμείτε πλέον να εξαργυρώσετε.

ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Έχω μία γενική προσφορά που ισχύει για όλους. Μπορώ να την προβάλλω μέσα από την ιστοσελίδα σας; Υπάρχει κάποιο κόστος;
Οποιαδήποτε προσφορά που αφορά την πόλη των Πατρών και την ευρύτερη περιοχή μπορεί να προβληθεί μέσα από το Patrinesprosfores.gr εντελώς δωρεάν. Απλά μας στέλνετε ένα email στο info@patrinesprosfores.gr με την προσφορά σας, μία σχετική φωτογραφία εάν έχετε και το χρονικό διάστημα μέσα στο οποίο θα έχει ισχύ η προσφορά σας.

Θέλω να βάλω μία αποκλειστική προσφορά για περιορισμένο αριθμό χρηστών του patrinesprosfores.gr. Πως μπορεί να γίνει αυτό;
Εξασφαλίστε μας μία πολύ καλή αποκλειστική προσφορά για τους χρήστες μας και βγείτε κερδισμένοι. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας ενημερώσουμε σχετικά.